fbpx

Ties en Tibbes beleven het samen – je gevoel is je beste vriend

Cover_Ties_en_Tibbes_beleven_het_samen

Dit voorleesboek is te koop voor € 18,95

Neem een kijkje

BESTEL HIER

Annet Konijn

Over Annet

Annet Konijn is ruim 25 jaar kleuterleidster geweest. Kinderen ‘lezen’, zien wat ze nodig hebben en dat organiseren was haar grote drijfveer. Spelend onderzoeken, beleven, botsen en weer opstaan zijn naar haar idee de grootste krachten van kinderen.

De kinderpsychologie en creatief werk heeft altijd al haar bijzondere aandacht. In de combinatie van deze beide gebieden ontwikkelt zij nieuwe projecten waarmee zij ook anderen inspireert en motiveert verder op zoek te gaan naar het toepassen van nieuwe inzichten in het eigen leef- en werkveld. In de beweging Positieve Gezondheid herkent zij haar kijk op mensen en hun leefwereld.

Na haar onderwijsloopbaan is zij een eigen bedrijf begonnen in het visualiseren van informatie. Haar inmiddels 11 jarige carrière hierin heeft zich de laatste jaren bewogen naar het verbeelden van wat zich aan de binnenkant van mensen afspeelt; de mentale en gevoelskant. Met Ties en Tibbes, haar eerste prentenboek, brengt zij haar inzichten rond Positieve Gezondheid, de psyche van het jonge kind en haar creativiteit samen.