fbpx

Fernando Lobo

Ilse Wanten

cover Droomland - een ADHD roman

De fascinerende wereld die Fernando Lobo (Portugees) en Ilse Wanten (Belgische) ons tonen, bevat enerzijds adembenemende zwart-wit pentekeningen, anderzijds krachtige stukjes intrigerende tekst.

Met elke streep van hun pen roepen beide kunstenaars werelden op die doordrenkt zijn van diepgaande betekenissen en verfijnde details. Hun passie ademt levenslange toewijding, verwondering en overgave. Beiden hebben dan ook duidelijk een missie.

Neem een kijkje in het boek

202Publishers verzendt via DHL. Voor verzendtarieven en aantal leverdagen klik op het DHL-logo

 

Geboren op 20 maart 1956 in Faro, Portugal, groeide hij op aan de kust van de Atlantische Oceaan. Sinds hij een potlood kon vasthouden, is hij aan het creëren. Op 18-jarige leeftijd ging hij naar de kunstacademie in Lissabon, maar na een jaar, in 1974, brak de Anjerrevolutie uit en moest hij zijn studie stopzetten. In 1986 verhuisde hij naar Nederland, waar hij 33 jaar woonde. In 2019 verhuisde hij terug naar zijn roots, het zuiden van Portugal, waar hij zijn dagen doorbrengt met nadenken en tekenen. Je kunt zijn werken beschouwen als een mix van abstractie, warme speelsheid en beweging. Zijn leven bestaat uit creëren… in alle kleuren die de zon hier te bieden heeft.

Het boek verschijnt op 30 november

Hardcover | isbn 9789492394507 | 144 Blz | 24,7 x 24,7 cm 

Wat kun je verwachten?

 Gratis verzending in Nederland
 Voor België € 2,99 bijdrage verzendkosten
 Hou rekening met minimaal 2 werkdagen voordat je boek in de brievenbus zit
√ Internationale verzending: zie DHL-tarieven op deze pagina

Ilse Wanten (1973) koos ervoor om in deze turbulente tijd in een fysiek lichaam op Aarde aanwezig te zijn en mensen te helpen zich te herinneren wie ze in werkelijkheid zijn.

Reeds als kind was Ilse zich sterk bewust van “andere” werelden en had ze ervaringen met haar begeleiders, andere Zelven en gidsen van verschillende Sterrenvolken. Daarna onderdrukte ze haar gave lange tijd, omdat ze er destijds nergens mee terecht kon. Dankzij haar radicale keuze voor een artistiek leven (actrice/performer, singer/songwriter en filmmaker) ontwikkelde het zich terug en kwam vanaf 2005 in een stroomversnelling toen ze tevens ging schrijven.

Meer info: www.ilsewanten.com