fbpx

Joke de Vries

cover Droomland - een ADHD roman

Vergroot de slagingskans van je verandertraject met de praktische breinkennis in dit boek.

Zou het niet heerlijk zijn als je gewoon tegen medewerkers kon zeggen:
“Er zit een grote verandering aan te komen, we hebben er goed over
nagedacht, dit is echt het beste en we zorgen dat iedereen goed terechtkomt. Vertrouw mij maar.” en dat ze dat dan van je aannemen en vrolijk meebewegen?

Helaas werkt het zo niet. Het menselijk brein is van nature niet dol op verandering. Ons brein houdt van zekerheid, overzichtelijke situaties, volledige informatie en rechtvaardigheid. Lastige behoeftes wanneer je van plan bent om een drastische verandering door te voeren in je organisatie. Je lost dit grotendeels op door goed te communiceren en eerlijk met mensen om te gaan. Maar dan ben je er nog niet. Als mens willen wij ook graag waarde toevoegen, deel uit (blijven) maken van ons vertrouwde team en zelf de touwtjes in handen hebben. Bij de meeste verandertrajecten komen ook
die behoeften op losse schroeven te staan.

Dit boek staat vol met deze en andere valkuilen en behoeften van je brein die invloed hebben op het succes van je verandering. Op een overzichtelijke en begrijpelijke manier krijg je uitgelegd hoe ons brein reageert op veran-
dering. Vervolgens wordt deze kennis gebundeld in het praktische model voor Breinvriendelijke Verandering. Hiermee kun je gelijk aan de slag om meer invloed te krijgen op ‘de menskant’ van jouw verandering.

   Neem hieronder een kijkje in de tekst

 

Joke de Vries heeft een Master in de Neuropsychologie, is daarna als HR Business Partner werkzaam geweest in het bedrijfsleven, waarna ze haar bedrijf BreinKennis heeft opgericht.
De organisatievraagstukken waarmee ze in aanraking komt beantwoordt ze vanuit het perspectief van het menselijk brein. Ze helpt organisaties in de maakindustrie meer invloed te krijgen op (gedrags-)verandering. Ze deelt als adviseur, trainer en spreker graag haar kennis over het brein, waarbij het praktisch toe kunnen passen van de kennis altijd voorop staat.

Het boek verschijnt op 15 juni.

Er is een paperback- versie en een e-boek versie beschikbaar.
Eerste uitlevering op 16 juni.

Paperback | isbn 9789492394347 | 180blz. |15,5 x 23,5 cm | € 34.95

E-boek | isbn 9789492394491 | € 19,95