fbpx
Lily Monori van Dijken

Lily Monori van Dijken - Gedichten uit het hart

Als schrijver, dichter en columnist verhaal ik graag over de kwaliteit van het leven in de breedste zin van het woord. Ik ontmoet graag mensen. Schrijf graag over hen. Het is mijn uitlaatklep en schept ruimte om in contact te komen. Ik vang verhalen op. Vanuit mijn werk in het UMC Utrecht bijvoorbeeld om dichterbij de zorg te staan en als troost voor hen die het aanspreekt.

Als dichter heb ik de bundel ‘Diversiteit/Diversity’ uitgebracht. De tweede druk verschijnt binnenkort bij 202Publishers. Ik ben sinds 2018 huisdichter van het UMC Utrecht..

Heel trots ben ik erop dat ik de prestigieuze  Boerhaave 2019-prijs in het UMC Utrecht mocht ontvangen, voor de inzet van mijn talenten.

Kwetsbaarheid is mijn kracht, kracht is mijn kwetsbaarheid

Diversiteit/Diversity

De poëziebundel die in het voorjaar verschijnt. Op de hoogte blijven? Klik op de afbeelding van de cover