fbpx

Yara March

Wat voor de rups het einde is, is voor de vlinder het begin

Lange tijd heb ik gedacht dat er niets leukers bestaat dan weg te dromen bij het lezen van een boek. Even helemaal weg van druk, druk, druk. Tot ik maart 2012 zelf boeken ben gaan schrijven. Vanaf dat moment geniet ik niet meer alleen van mijn lief, mijn (klein)kinderen, dansen, lekker eten en drinken, muziek of van de zon. Vrijwel dagelijks zit ik op het puntje van mijn stoel; geïntrigeerd, soms schaterlachend, soms ontroerd. Nieuwsgierig naar wat er nu weer gaat gebeuren. 

Juli 2012 werd Yara March geboren. Yara laat me kennis maken met een wereld vol gevaar. Ze is echter ook onverbeterlijk romantisch. Perfect om mijn lievelingsgenres de thriller en de feelgoodroman in haar boeken te combineren.

 Ze houdt van plekken waar de zon uitbundig schijnt en het leven goed is. Afwisselend neemt ze me mee naar Nederland (lente en zomer) en Gran Canaria (herfst en winter). Ideale plekken om haar boeken te schrijven en van het leven te genieten. 

Van Yara zijn 4 romans verschenen. Allemaal verkrijgbaar als eboek en als paperback.