fbpx
Lily Monori van Dijken

Martina Schneider

Inspiratie en empowerment om bezield en bewust je eigen leven te creëren.

Martina Schneider , geboren te München, heeft 20 jaar ervaring in het vak van arbeidsbemiddeling. Sinds 2006 heeft Martina een praktijk in natuurgeneeskunde, coaching en training: UP Coaching.
Ze weet dat de magie in onszelf ligt en dat zelfliefde de sleutel is tot geluk. Vijfentwintig jaar geleden kwam zij naar Nederland om het geluk te zoeken, nadat ze zich bevrijd had uit een toxische relatie.  Ze moest opnieuw leren haar intuïtie te vertrouwen. 

Gesterkt door haar eigen ervaring begon zij mensen te empoweren met natuurgeneeskundige therapieën.  Vanuit UP Coaching, haar eigen bedrijf. Reiki en kleur- en lichtpunctuur in combinatie met loopbaan- en lifecoaching.
Spiritualiteit, psychologie , neurowetenschap en quantumfysica fascineren haar.
Ze studeerde toegepaste psychologie,  NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en natuurgeneeskundige therapieën. 

Zelf noemt ze zich een dynamisch en heldervoelend mens.
Lifetime learning is haar motto met als resultaat persoonlijke en zakelijke groei.
Op dit moment verdiept ze zich verder in Transformational Breath en Heartmath en Hypnotherapie.
Via UP Coaching organiseert ze workshops, trainingen en retraites met betrekking tot empowerment, zelfontwikkeling en manifestatiekracht. 

Haar passie is om de kracht van onze mind en het hart verder te ontdekken en te ontwikkelen.
Haar missie is om mensen zoals jou te inspireren en in staat te stellen de wetenschap en vaardigheden te leren om creator van je eigen leven te zijn en een zinvol en vreugdevol bestaan te leiden. Met de Heartmath methode heeft zij een tool in handen die een uitstekende basis vormt voor alles omtrent gezondheid en manifestatiekracht. 

“Life is too short to wake up in the morning with regrets, so love the people who treat you right, forget about the ones who don’t, and believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said life would be easy, they just promised it would be worth it.”
Harvey Mackay

Mind2HeartShift

Mind2HeartShift verschijnt 1 mei.

Inkijken of direct bestellen? Klik HIER

 

Op de hoogte blijven?

M2HS ik blijf graag op de hoogte (#5)