fbpx

Waarom 202Publishers?

202 was ooit het huisnummer waar ik woonde. Heerlijk huis, mooie plek, prachtige omgeving en geweldige mensen. Een rustpunt van waaruit ik de hele wereld aankon.

Ik heb 202 gekozen als onderdeel van de naam van mijn uitgeverij omdat het voor mij voor evenwicht staat. Ik zie de twee’s (2) als de schalen van een weegschaal, de nul (0 ) als het scharnierpunt. Het nulpunt is ook dat waar je steeds naar terug kunt gaan, het centrum. 

202Publishers ben ik jaren geleden gestart toen een toenmalige collega zocht naar een mogelijkheid om uit te geven. Ik besloot ter plekke een uitgeverij te starten en gaf zo mijn eerste boek uit. Het waren spannende tijden, aanpakken in een voor mij onbekende markt, werken op een commodore-computer, inbellen via de telefoon en bijna een dag nodig om het drukbestand naar de drukker te sturen.

Later ging mijn carrière een heel andere kant uit en werd ik onderwijsinnovator met een leidinggevende functie bij een van de grootste instellingen voor beroepsonderwijs in Nederland. Vijftien jaar een geweldige uitdaging, steeds op zoek naar innovatie en faciliteren van ontwikkeling.

Vanuit deze achtergrond heb ik in 2019 de uitgeverij nieuw leven ingeblazen.

Mooi om zo vanuit een goede basis te kunnen bewegen met dat wat op mijn pad komt. Uitgaven, in druk en allerlei vormen van digitaal, tot een commercieel succes maken. Steeds op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Auteurs waar ik mee wil samenwerken de gelegenheid geven om gelezen en gehoord te worden. 

Prachtig en uitdagend om te doen.

Pieter van Knippenberg, uitgever

202Publishers is een uitgeverij van fictie en non-fictie; boeken en eboeken
Postadres: Zwarteweg 5 8335LN Witte Paarden
Kamer van Koophandel 76565610
Btw-ID NL002651124B17
info@202publishers.nl