fbpx

BOEKHANDELSACTIE

alleen voor boekhandels!

              
Ligt ‘Vier doodgewone woorden’ 8 augustus ook in uw winkel?
Bestel nu in de voorverkoop en ontvang gratis boeken. Let op:actie is  geldig tot 12 juli  

Vier doodgewone woorden, verschijnt 8 augustus
Roman, paperback
256 blz
Isbn: 9789492394026
€ 16,95

Vier doodgewone woorden, epub,verschijnt 31 juli
Isbn: 9789492394040
€ 9,95 
—————————————————————————-
Bestel per email pieter@202p.nl

Geachte boekhandelaar, geachte inkoper
Wij geven u graag een eerste indruk van Yara March en haar boeken via de online informatiemap met daarin o.a. onze zomerbrochure en een inkijkexemplaar.
Een recensie-exemplaar van ‘Vier doodgewone woorden’ (e-boek) en toegang tot de online informatiemap vraagt u aan via pieter@202p.nl

Wilt u geld verdienen met de inkoop van gratis boeken?
Gaat u Yara March bij een breder publiek onder de aandacht brengen? 

U bepaalt hoeveel boeken u gratis inkoopt. Hoe?

Bij elk exemplaar van ‘Vier doodgewone woorden’ dat u voor 12 juli rechtstreeks via 202Publishers-Uitgevers! met de normale 42% boekhandelskorting aanschaft, krijgt u gratis een exemplaar van het eerste boek van Yara March ‘Cupcakes en een koffer’ meegeleverd

De voordelen voor u op een rij:

 • 42% boekhandelskorting, u betaalt per exemplaar € 9,83 incl 9% btw
 • Per besteld boek, ontvangt u een exemplaar van ‘Cupcakes en een koffer’ ter waarde van  € 9,95 gratis extra (geldt tot 12 juli, zolang de voorraad strekt)
 • Printable boekposters in A3 en A4 formaat downloadable
 • Boekenleggers gratis ter beschikking gesteld
 • Voor 8 augustus geleverd
 • Bij aanschaf van minimaal  drie exemplaren 3 x kans op een pakket van 150 exemplaren ‘Cupcakes en een koffer’ voor een actie voor medewerkers in de zorg met persaandacht. Yara ondersteunt (tot uiterlijk 1 oktober) uw actie graag met haar aanwezigheid.

Geïnteresseerd? Lees dan de uitgebreide toelichting en voorwaarden in de navolgende tekst. 

Met vriendelijke groet,
Pieter van Knippenberg, Uitgever

pieter@202p.nl
06 28 64 55 81

Wilt u geld verdienen met de inkoop van gratis boeken?
Gaat u Yara March bij een breder publiek onder de aandacht brengen? 

202Publishers-UItgevers! wil u graag helpen. Door de lockdown wordt er meer gelezen, maar toch lopen de verkopen terug. Op enig moment willen mensen weer winkelen en is de stapel nog-te-lezen op. Op dat moment wil Yara March graag met haar vierde boek ‘Vier doodgewone woorden’ bij u in de winkels liggen. Om het u makkelijker te maken een voor u misschien nog niet zo bekende schrijfster te promoten hebben wij tijdens de voorverkoop een bijzonder aanbod. 

U bepaalt hoeveel boeken u gratis inkoopt. Hoe?

Bij elk exemplaar van ‘Vier doodgewone woorden’ dat u voor 12 juli rechtstreeks via 202Publishers-Uitgevers! met de normale 42% boekhandelskorting aanschaft, krijgt u gratis een exemplaar van het eerste boek van Yara March ‘Cupcakes en een koffer’ meegeleverd. 
(Onderaan dit bericht vindt u een link naar de algemene voorwaarden en staan de actievoorwaarden)
‘Cupcakes en een koffer’ heeft bij het centraal boekhuis een verkoopprijs van € 9,95. De vaste boekenprijs is er inmiddels af, zodat u zelf uw verkoopprijs en daarmee uw marge kunt bepalen. U mag de boeken uiteraard ook gebruiken om in te zetten voor promotie. Denk bijvoorbeeld aan: een cadeautje aan vaste klanten of gratis bij aankoop van een bepaald bedrag aan boeken.

De boeken van Yara March, (ont)spannende romantische feelgoodromans, vlot en met veel humor geschreven worden onder andere graag gelezen door medewerkers in de zorg. Wilt u reclame voor uw bedrijf maken, door boeken te schenken aan de medewerkers of de bibliotheek van een plaatselijke zorginstelling?  
Onder boekhandelaren die minimaal 3 exemplaren van ‘Vier doodgewone woorden’ inkopen en een leuke promotieactie voor medewerkers en/of inwoners van een zorginstelling willen houden, verloten wij drie pakketten van 150 exemplaren ‘Cupcakes en een koffer’ om uw actie te ondersteunen. Yara March is tot uiterlijk 1 oktober 2020 beschikbaar om aan uw actie mee te werken.

Als kleine uitgeverij timmeren we aan de weg door Yara March onder de aandacht te brengen via recensies en winacties in de social media, persberichten naar de traditionele media, boekenleggers en lezersacties. In de voorverkoop verloten we onder de intekenaars drie maal een meet & greet met Yara March incl. schrijfworkshop en high tea/high wine. Yara March is tussen half maart en 1 oktober beschikbaar voor lezingen, voorleessessies en signeersessies. 8 augustus (de verschijningsdatum van ‘Vier doodgewone woorden’) bezorgt Yara March persoonlijk bij drie kopers haar boek. Wie weet komt ze in de week daarvoor bij u langs om uw bestelling te bezorgen!

N.b. Foto’s van Yara’s boeken in uw winkel plaatsen wij graag met vermelding van de betreffende boekhandel op onze social media kanalen. 

Actievoorwaarden voorverkoop ‘Vier doodgewone woorden’
De leveringsvoorwaarden van 202Publishers-Uitgevers! zijn van toepassing. U vindt deze in de footer op deze pagina

Goed om te weten:

 • Er is geen recht van retour. We zijn een kleine uitgeverij en gebruiken op dit punt de voorwaarden van de CB Compactuitgeverij, waarin recht van retour is uitgesloten.
 • Levering na betaling, betaling uiterlijk 1 augustus 2020
 • Levering franco naar één adres per bestelling in de week van 3 augustus (week 32)
 • Bij elk exemplaar van ‘Vier doodgewone woorden’, ontvangt u een gratis exemplaar van ‘Cupcakes en en koffer’, zolang de voorraad strekt
 • Bestellingen worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld

U bestelt per email bij pieter@202p.nl

In de online informatiemap Yara March vindt u:

 • Zomerbrochure, special Yara March (lees meer info en recensies over haar vier boeken)
 • Inkijkexemplaar van de eerste hoofdstukken
 • Een printable boekenposter (A3 en A4)
 • Foto’s van het boek, cover, backside, 3d, Yara March