fbpx

Mind2Heartshift Online Jumpstart
De bron van je eigen unieke geluk

Onze wens om gelukkig te zijn heeft een diepgewortelde aantrekkingskracht. Diep van binnen is dat jouw enige echte doel. We proberen het op verschillende manieren, sommige meer voor de hand liggend dan andere. En helaas falen we er vaak in. Deze innerlijke reis naar je eigen unieke geluk is niet zo simpel… lijkt het. Dat kan ik voor je veranderen!

De reden waarom het ons niet lukt om ons geluk te vinden, en vooral vast te houden, kan vele redenen hebben. Deze Online Jumpstart is precies gecreëerd om die diepliggende redenen boven water te halen, te ontdekken wat jou tegenhoudt en wat jij precies nodig hebt om het tij te keren.

Ik heb deze ontdekkingsreis alleen moeten uitvogelen. Er zijn zoveel methoden beschikbaar en je hebt waarschijnlijk zelf al een hoop uitgeprobeerd. Het kost tijd, inspanning en investering om uit te zoeken wat nu echt werkt. Ik kan jouw zoektocht verlichten door te laten zien wat daadwerkelijk nodig is en vooral in welke combinatie je de welbekende methoden kan toepassen.

Deze waardevolle Online Jumpstart zit vol speciaal uitgewerkte toepassingen die jou gaan helpen om goed voorbereid jouw unieke geluk te creëren. Die jou duurzame voldoening zal geven en het mogelijk maken dat jij als herboren je leven ‘opnieuw’ kan inrichten.

In deze Online Jumpstart gaan we samen…

  • gerichte hartmeditaties beleven die jou dichter brengen naar je bron. We beginnen met een hartcoherentie inleiding en we sluiten het af met een Heart Lock meditatie.

  • induiken in de 7 niveaus van je ‘alignment’. Als je persoonlijke problemen wilt verhelpen, dan is het van belang dat je ze op het juiste niveau van diepgang aanpakt. Doe je dat niet, dan is de kans klein dat je echt verandering aanbrengt, zeker op lange termijn.

  • bepalen op welk logische niveau jouw grootste uitdaging en/of knelpunt zit. Zo wordt het ook meteen duidelijk wat je moet doen om geluk op jouw manier in te vullen.

  • beleven hoe je innerlijke inspiratie kan bevorderen zodat jouw intenties je meevoeren in een sterke motivatie. Je eigen persoonlijke inspiratiefabriek is bijzonder handig om je acties steeds te ondersteunen en te versterken. Want je zal moeten doorzetten, deze weg is intens. Door de meest waardevolle voldoening aan het einde is dat het helemaal waard.

  • top 3 struikelblokken bespreken die ik zelf heb meegemaakt onderweg naar mijn unieke geluk. Deze uitdagingen zijn universeel en ze gaan jou een hoop tijd en frustratie besparen.

  • in Q&A jouw brandende vragen bespreken. Alleen is het vaak moeilijker, dus deel je belevingen en je zal merken dat je sneller en makkelijker voortgang maakt.

In deze Online Jumpstart ervaar je HOE je er achter komt wat de bron is je eigen unieke geluk. Je zal ontdekken wat de snelste manier is om de eerste successen te boeken en je zal aangewakkerd zijn door een innerlijke inspiratie en wijsheid die jou gaan helpen om je geluk te vinden.

Met deze Online Jumpstart zet je de richting in! En dan ben je klaar voor het echte werk.

Doe mee aan de Mind2HeartShift Online Jumpstart om er in het comfort van je eigen omgeving achter te komen waar je geluk ligt, wat het precies inhoudt en hoe je jezelf klaarstoomt voor de mooiste reis van je leven!

Ga je mee op ontdekking naar jouw Mind2HeartShift?

Martina Schneider